Knowledge Base support case for AllWebMenus, abstracted and stripped of all user’s private info.


Initial Email From:
Julia
Initial Email Subject: Menu not displaying when I view web pages
Support Case Month: April 2012

Hello,
I've used AWM for years without incident at home. I just installed AWM pro today on my work computer, but for some strange reason, I cannot get any menus to work. They preview fine while building them, but after compiling and attaching to my web pages, they don't work.
I designed my pages using dreamweaver CS5. I confirmed all my awm files are in the proper place - including the .js, and the awmdata folder.
The following code also appears in the body tag:

<!-- DO NOT MOVE! The following AllWebMenus linking code section must always be placed right AFTER the BODY tag-->
<!-- ******** BEGIN ALLWEBMENUS CODE FOR menu_side ******** -->

<script type=\"text/javascript\">var MenuLinkedBy=\"AllWebMenus [4]\",awmMenuName=\"menu_side\",awmBN=\"888\";</script><script charset=\"UTF-8\" src=\"menu_side.js\" type=\"text/javascript\"></script><script type=\"text/javascript\">awmBuildMenu();</script>

<!-- ******** END ALLWEBMENUS CODE FOR menu_side ******** -->


I tried to view it in ie8 and google chrome 18.0.1025.151 m.
Any idea why it's not working? I tried to compile & link several of your menu samples and none are displaying for some strange reason.
Thanks!

Reply From: Likno Customer Support

Hello,

Did you Link the menu to your pages after you compiled? Did you also upload the linked pages?

I am asking because I checked the URL you sent me and I did not see any AllWebMenus code there.

Regards,
Kostas
Likno Customer Support
www.likno.com
Create any type of javascript menu (CSS menu, drop-down menu, sliding menu), button, html tree, modal window, tooltip, accordion, tab, scroller, jQuery slider or design for your websites!
Like us on Facebook – Follow us on Twitter

Reply From: Julia

Hi,

Thanks for getting back to me. Actually, I included that URL only because your form required I enter one. I’m actually working offline on my laptop. All files are there… so I’m perplexed as to why it’s not working. I have zipped my site for you to see.

Let me know if you can offer any insight.

Best,

Julia

Reply From: Likno Customer Support

Dear Julia,

It seems that you set your menu to be positioned “Relative to Element”, but you did not add the appropriate Element Anchor ID to your page.

Please try adding the following to wherever the menu should appear in your page:

id="awmAnchor-menu_side"

For example, you can change the following line:

<td width="11" height="16" valign="bottom"><img src="images/corner_right_top.png" width="11" height="16" alt="shadow" /></td>

Into this:

<td id="awmAnchor-menu_side" width="11" height="16" valign="bottom"><img src="images/corner_right_top.png" width="11" height="16" alt="shadow" /></td>

Regards,
Kostas
Likno Customer Support
www.likno.com
Create any type of javascript menu (CSS menu, drop-down menu, sliding menu), button, html tree, modal window, tooltip, accordion, tab, scroller, jQuery slider or design for your websites!
Like us on Facebook – Follow us on Twitter

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,