Knowledge Base support case for AllWebMenus, abstracted and stripped of all user’s private info.


Initial Email From:
Klaus
Initial Email Subject: Menu not showing in ANY browser
Support Case Month: August 2013

I wrote a bit ago that the menu was not showing in IE7.
Since I re-compiled using the new Linkno build #916 the menu does not show in any browser. 

Please look at the code on either the home page or the {URL REMOVED} page, as all others now have wrong code due to an error I made. The code on the 2 pages noted above appears correct. No changes were made in the menu other than re-compiling, no position changes, etc. My client is very angry with me about this.

Thank you

Reply From: Likno Customer Support

Hello,

My first guess is that you don't use the correct positioning in your settings. As i see in your page you have a div with and ID = "awmAnchor-tristarMCTop".

Please, make sure that in your AllWebMenus positioning settings you have set that element as your positioning element. (see screenshot attached) Then, re-compile your menu project and re-upload the produced files. If the above is not the case, please export your menu project (File ->  Export Project -> To Zip File) so i can have a better look on this problem.

Thank you!

Kind Regards, 
Aggelos Tsakonas
www.likno.com
Powerful javascript menus (CSS menus/drop-down menus/sliding menus), web trees, buttons, tabs, modals, tooltips, accordions, scrollers, designs for your websites!

Reply From: Klaus

Hello Aggelos,

That (the custom positioning) fixed it perfectly! And, because of the new release, it works perfectly now in IE7 as well.

THANK YOU! GREAT support :-)

Klaus

 

Tags: , , , , ,