Knowledge Base support case for AllWebMenus,  abstracted and stripped of all user’s private info.


Initial Email From:
Aage
Initial Email Subject: new items are not shown either on local nor after publishing.
Support Case Month: December 2012

I have added new items (submenu group)
they appear in the "Menu Preview" but not when I preview the site, and not on the net, after publishing.
I have compiled and saved and linked the menu to the chosen site.
I have downloaded the latest version of the AllWebMenus.
please help me, I am about to turn crazy!
Aage

Reply From: Likno Customer Support

Hello Aage,

From that message, it seems that AllWebMenus is not installed properly. Please download it again www.likno.com/download.html and install it making it sure that you have all AllWebMenus instances CLOSED.

Now, concerning the menu online, I see that the compiled menu file "menu.js" is an old file, not the new one. Did you forget to upload it (along with the "awmdata" folder) after you re-compiled your menu with the new items?

Best Regards,
Kostas
Likno Customer Support
www.likno.com
Create any type of javascript menu (CSS menu, drop-down menu, sliding menu), button, html tree, modal window, tooltip, accordion, tab, scroller, jQuery slider or design for your websites!
Like us on Facebook – Follow us on Twitter

Reply From: Aage

Thank You for putting attention to "menu.js" as an old file.
I changed the filename, and voila... the problem was fixed.
best regards
Aage

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,