Knowledge Base support case for AllWebMenus, abstracted and stripped of all user’s private info.


Initial Email From:
Pam
Initial Email Subject: MENUS ON INDEX PAGE DON'T SHOW UP ANYMORE
Support Case Month: March 2013

Hi,

I hope you can help.  Yesterday my menu on the index/home page of our website stopped being visible.  it is visible on all other pages.  This is using Internet Explorer  with various Windows Versions. 
I have been told you can see it using Firefox and Chrome and with Windows 8 and Internet IE 10.
Are you aware of any updates that Windows did in the last few days that would have affected your menus? 
I have reuploaded and replace the files, but if you look at the code, the files are fine and in my design software it is fine. 
I'm stumped and don't know what to do.  Can you check it out for me.

Thanks,
Pam

Reply From: Likno Customer Support

Dear Pam,

I did some tests and I was finally able to see the problem in IE7 in XP (but only there – all other versions of IE worked fine).

I noticed three things that may cause this issue:

1) You have two menus linked into this page, one of which is not used at all (its files do not exist online). Please remove the unused code as it can be causing issues:

remove unused menu code

2) The Linking Code is within other page elements and at the bottom of the page. It is best to always have the Linking Code at the top of the page, exactly after the <body> tag.

3) Your menu is compiled with an older version. Recompiling with a newer version may also fix the problem. Make sure that you upload both the “menu.js” and the “awmdata” folder.

Best Regards,
Kostas
Likno Customer Support
www.likno.com
Create any type of javascript menu (CSS menu, drop-down menu, sliding menu), button, html tree, modal window, tooltip, accordion, tab, scroller, jQuery slider or design for your websites!
Like us on Facebook – Follow us on Twitter

Reply From: Pam

THANK YOU, THANK YOU, THANK YOU!

I got rid of the duplicate menu entry and that fixed the problem. 

Strange that it wasn't a problem before this week, as I didn't change anything, but there were a number of windows updates, so perhaps that affected the page in the root directory.

Pam

Tags: , , , , , , , , ,